Chifteluțe rapide și sănătoase.
Ingrediente:
3 Quinoa hidratată în apă cu lămâie și fiartă 15 min
1 morcov ras
1 păstârnac ras
1 dovlecel ras
1 mână de mazăre
1 ou
30 gr griș
1 legătură pătrunjel
2 tbsp ulei de măsline
Mod de preparare:
1
Se amestecă toate ingredientele. Se formează chifteluțe cu mâna.
2
Se așează chiftelele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
3
Se dă tava la cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 20-25 minute.
Ingrediente
3 Quinoa hidratată în apă cu lămâie și fiartă 15 min
1 morcov ras
1 păstârnac ras
1 dovlecel ras
1 mână de mazăre
1 ou
30 gr griș
1 legătură pătrunjel
2 tbsp ulei de măsline
Indicații
1
Se amestecă toate ingredientele. Se formează chifteluțe cu mâna.
2
Se așează chiftelele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
3
Se dă tava la cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 20-25 minute.