Chili de curcan

AutorRuxfoodie
DificultateÎncepător

O reteta simpla care merge rapid, poate fi usor adaptata unei diete slabe in grasimi.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 10 minute

Ingrediente:

 500 gr carne tocată de curcan
 2 conserve rosii tocate
 1 conserva fasole rosie
 1 conserva mica de porumb
 1 ardei
 1 ceapa tocata marunt
 2 catei de usturoi
 ½ tsp chimen
 sare
 piper

Mod de preparare:

1

Toaca mărunt ardeiul, ceapa si usturoiul.

2

Intr-o oala pune putin ulei si adauga la calit ceapa si usturoiul.

3

Cand incep sa se caleasca, poti adauga carnea de curcan tocata.

4

Se adauga conservele de rosii abia dupa ce carnea capata o culoare aurie.

5

Dupa ce ai adaugat conservele, acopera oala cu capac si las-o sa fiarba la foc mic 45 de minute.

6

Dupa cele 45 de minute, poti adauga conserva de fasole si de porumb.

7

In final, condimentezi cu sare , piper si chimen dupa gust.

8

Serveste cu nachos, cascaval sau iaurt grecesc.

Ingrediente

 500 gr carne tocată de curcan
 2 conserve rosii tocate
 1 conserva fasole rosie
 1 conserva mica de porumb
 1 ardei
 1 ceapa tocata marunt
 2 catei de usturoi
 ½ tsp chimen
 sare
 piper

Indicații

1

Toaca mărunt ardeiul, ceapa si usturoiul.

2

Intr-o oala pune putin ulei si adauga la calit ceapa si usturoiul.

3

Cand incep sa se caleasca, poti adauga carnea de curcan tocata.

4

Se adauga conservele de rosii abia dupa ce carnea capata o culoare aurie.

5

Dupa ce ai adaugat conservele, acopera oala cu capac si las-o sa fiarba la foc mic 45 de minute.

6

Dupa cele 45 de minute, poti adauga conserva de fasole si de porumb.

7

In final, condimentezi cu sare , piper si chimen dupa gust.

8

Serveste cu nachos, cascaval sau iaurt grecesc.

Note

Chili de curcan