O masă bună pentru zilele când nu ai chef să mănânci carne.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pun cartofii subțiri la prăjit în friteuză, sub supraveghere deplină deoarece aceștia fiind extrem de subțiri, se ard repede. În același timp, suntem atenți să nu prăjim mai mult de jumătate de cartof odată deoarece nu vrem ca aceștia să se lipsească unul de celălalt.
După ce sunt toți prăjiți, se adaugă condimentele și se lasă descoperiți ca să rămână crocanți.
Pentru salată se taie brânza în bucăți mici, roșiile cherry se taie în patru și se amestecă cu frunzele de rucolă, adăugând sare și piper după gust.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Se pun cartofii subțiri la prăjit în friteuză, sub supraveghere deplină deoarece aceștia fiind extrem de subțiri, se ard repede. În același timp, suntem atenți să nu prăjim mai mult de jumătate de cartof odată deoarece nu vrem ca aceștia să se lipsească unul de celălalt.
După ce sunt toți prăjiți, se adaugă condimentele și se lasă descoperiți ca să rămână crocanți.
Pentru salată se taie brânza în bucăți mici, roșiile cherry se taie în patru și se amestecă cu frunzele de rucolă, adăugând sare și piper după gust.
Poftă bună!