Chipsuri de cartofi cu salată

AutorTeodoraF
DificultateÎncepător

O masă bună pentru zilele când nu ai chef să mănânci carne.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

Chipsuri
 4 Cartofi mari, feliați subțire cu ajutorul unei ustensile de curățat cartofi
 2 l Ulei de floarea soarelui
 1 tsp Condimente pentru cartofi
Salată
 50 gr Rucolă
 100 gr Roșii cherry
 50 gr Brânză de capră măturată (dar puteți să înlocuiți și cu brânză feta sau telemea sărată)

Mod de preparare:

1

Se pun cartofii subțiri la prăjit în friteuză, sub supraveghere deplină deoarece aceștia fiind extrem de subțiri, se ard repede. În același timp, suntem atenți să nu prăjim mai mult de jumătate de cartof odată deoarece nu vrem ca aceștia să se lipsească unul de celălalt.

2

După ce sunt toți prăjiți, se adaugă condimentele și se lasă descoperiți ca să rămână crocanți.

3

Pentru salată se taie brânza în bucăți mici, roșiile cherry se taie în patru și se amestecă cu frunzele de rucolă, adăugând sare și piper după gust.

Poftă bună!

Ingrediente

Chipsuri
 4 Cartofi mari, feliați subțire cu ajutorul unei ustensile de curățat cartofi
 2 l Ulei de floarea soarelui
 1 tsp Condimente pentru cartofi
Salată
 50 gr Rucolă
 100 gr Roșii cherry
 50 gr Brânză de capră măturată (dar puteți să înlocuiți și cu brânză feta sau telemea sărată)

Indicații

1

Se pun cartofii subțiri la prăjit în friteuză, sub supraveghere deplină deoarece aceștia fiind extrem de subțiri, se ard repede. În același timp, suntem atenți să nu prăjim mai mult de jumătate de cartof odată deoarece nu vrem ca aceștia să se lipsească unul de celălalt.

2

După ce sunt toți prăjiți, se adaugă condimentele și se lasă descoperiți ca să rămână crocanți.

3

Pentru salată se taie brânza în bucăți mici, roșiile cherry se taie în patru și se amestecă cu frunzele de rucolă, adăugând sare și piper după gust.

Poftă bună!

Chipsuri de cartofi cu salată