Din seria deserturilor rapide si cu putin ingrediente, sunt si aceste chocolate cups. Sunt rapide si foarte aratoase. Le poti manca cu ochii :). Acest desert este si vegan .
Ingrediente:
Mod de preparare:
Zdrobim bine biscuitii si ii amestecam cu uleiul de cocos topit. Pregatim 9 forme de briose din silicon si adaugam cate o lingurita din compozitia de biscuite in fiecare forma si aplatizam. Dam formele la rece pana pregatim crema.
Pentru crema topim prima data ciocolata si o lasam sa ajunga la temperatura camerei. Adagam apoi treptat laptele de cocos ( lapte de cocos din conserva si folosim doar partea solida) si amestecam bine.
Adaugm in fiecare forma cate o lingurita sau o lingurita si jumatate de crema. Deasupra adaugam boabele de rodie. Dam formele la rece pana cand crema se intareste, cel putin 20 de minute.
Ingrediente
Indicații
Zdrobim bine biscuitii si ii amestecam cu uleiul de cocos topit. Pregatim 9 forme de briose din silicon si adaugam cate o lingurita din compozitia de biscuite in fiecare forma si aplatizam. Dam formele la rece pana pregatim crema.
Pentru crema topim prima data ciocolata si o lasam sa ajunga la temperatura camerei. Adagam apoi treptat laptele de cocos ( lapte de cocos din conserva si folosim doar partea solida) si amestecam bine.
Adaugm in fiecare forma cate o lingurita sau o lingurita si jumatate de crema. Deasupra adaugam boabele de rodie. Dam formele la rece pana cand crema se intareste, cel putin 20 de minute.