fbpx

CHOCOLATE CUPS CU RODIE

Autorbiancaajitaru
DificultateÎncepător

Din seria deserturilor rapide si cu putin ingrediente, sunt si aceste chocolate cups. Sunt rapide si foarte aratoase. Le poti manca cu ochii :). Acest desert este si vegan .

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

Blat
 150 g biscuiti digestivi
 50 g ulei de cocos solid sau unt de cocos
Crema
 200 g ciocolata neagra
 100 ml lapte solid de cocos
 30 g boabe de rodie

Mod de preparare:

1

Zdrobim bine biscuitii si ii amestecam cu uleiul de cocos topit. Pregatim 9 forme de briose din silicon si adaugam cate o lingurita din compozitia de biscuite in fiecare forma si aplatizam. Dam formele la rece pana pregatim crema.

2

Pentru crema topim prima data ciocolata si o lasam sa ajunga la temperatura camerei. Adagam apoi treptat laptele de cocos ( lapte de cocos din conserva si folosim doar partea solida) si amestecam bine.

3

Adaugm in fiecare forma cate o lingurita sau o lingurita si jumatate de crema. Deasupra adaugam boabele de rodie. Dam formele la rece pana cand crema se intareste, cel putin 20 de minute.

Ingrediente

Blat
 150 g biscuiti digestivi
 50 g ulei de cocos solid sau unt de cocos
Crema
 200 g ciocolata neagra
 100 ml lapte solid de cocos
 30 g boabe de rodie

Direcții

1

Zdrobim bine biscuitii si ii amestecam cu uleiul de cocos topit. Pregatim 9 forme de briose din silicon si adaugam cate o lingurita din compozitia de biscuite in fiecare forma si aplatizam. Dam formele la rece pana pregatim crema.

2

Pentru crema topim prima data ciocolata si o lasam sa ajunga la temperatura camerei. Adagam apoi treptat laptele de cocos ( lapte de cocos din conserva si folosim doar partea solida) si amestecam bine.

3

Adaugm in fiecare forma cate o lingurita sau o lingurita si jumatate de crema. Deasupra adaugam boabele de rodie. Dam formele la rece pana cand crema se intareste, cel putin 20 de minute.

CHOCOLATE CUPS CU RODIE