Visam de mult timp la acest choux-uri aromate, pline de crema de vanilie si frisca, asa ca m-am pus pe treaba si au rezultat aceste minunatii
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem la fiert apa, laptele, zaharul si untul.
Dupa ce s-a topit untul adaugam faina si amestecam rapid cu o spatula pana obtinem un aluat omogen si lipicios.
Luam vasul de pe foc si adaugam pe rand ouale ( dupa primul ou, compozitia se va separa, nu va panicati, amestecati pana se formeaza din nou un aluat, iar abia apoi adaugati si al doilea ou) .
Cu ajutorul unui pos formam gogosele mici pe o hartie de copt si bagam tava pentru 20 de minute la cuptorul preincalzit , 5 min la 200 de grade si 15 min la 180.
Dupa cele 20 de min, oprim cuptorul si mai lasam tava inca 5 min in cuptor cu usa deschisa.
Cu ajutorul unui pos formam gogosele mici pe o hartie de copt si bagam tava pentru 20 de minute la cuptorul preincalzit , 5 min la 200 de grade si 15 min la 180.
Dupa cele 20 de min, oprim cuptorul si mai lasam tava inca 5 min in cuptor cu usa deschisa.
Amestecam toate ingredientele si le punem la fiert pana se ingroasa.
Crema merge la rece pentru 1 h, dupa care o amestecam cu 200 gr frisca rece.
Taiem choux urile pe jumatate si le umplem cu crema .
La final le pudram cu zahar pudra.
Sa va bucurati de aceste minunatii !
Ingrediente
Indicații
Punem la fiert apa, laptele, zaharul si untul.
Dupa ce s-a topit untul adaugam faina si amestecam rapid cu o spatula pana obtinem un aluat omogen si lipicios.
Luam vasul de pe foc si adaugam pe rand ouale ( dupa primul ou, compozitia se va separa, nu va panicati, amestecati pana se formeaza din nou un aluat, iar abia apoi adaugati si al doilea ou) .
Cu ajutorul unui pos formam gogosele mici pe o hartie de copt si bagam tava pentru 20 de minute la cuptorul preincalzit , 5 min la 200 de grade si 15 min la 180.
Dupa cele 20 de min, oprim cuptorul si mai lasam tava inca 5 min in cuptor cu usa deschisa.
Cu ajutorul unui pos formam gogosele mici pe o hartie de copt si bagam tava pentru 20 de minute la cuptorul preincalzit , 5 min la 200 de grade si 15 min la 180.
Dupa cele 20 de min, oprim cuptorul si mai lasam tava inca 5 min in cuptor cu usa deschisa.
Amestecam toate ingredientele si le punem la fiert pana se ingroasa.
Crema merge la rece pentru 1 h, dupa care o amestecam cu 200 gr frisca rece.
Taiem choux urile pe jumatate si le umplem cu crema .
La final le pudram cu zahar pudra.
Sa va bucurati de aceste minunatii !