Moi și aromate, ți se topesc in gură!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amesteca drojdia cu laptele călduț. Se adauga apoi celelalte ingredientele și se frământa pana obținem un aluat elastic și lucios.
Se întinde aluatul in forma de dreptunghi și se adauga pe toată suprafața untul moale, zaharul brun și scortisoara. Se rulează ca pe placinta și se taie in 13 bucăți.
Bucatile se pun in tava cu hârtie de copt, cu umplutura in sus, și se lasă la dospit 60-90 minute. Se ung cu ou, adauga la cuptorul încins la 200˚C pentru 8-10 minute, pana sunt rumenite.
Se amesteca toate ingredientele, zaharul adăugându-se treptat și se mixează pana obținem o crema. Se adauga peste rulourile calde.
Ingrediente
Indicații
Se amesteca drojdia cu laptele călduț. Se adauga apoi celelalte ingredientele și se frământa pana obținem un aluat elastic și lucios.
Se întinde aluatul in forma de dreptunghi și se adauga pe toată suprafața untul moale, zaharul brun și scortisoara. Se rulează ca pe placinta și se taie in 13 bucăți.
Bucatile se pun in tava cu hârtie de copt, cu umplutura in sus, și se lasă la dospit 60-90 minute. Se ung cu ou, adauga la cuptorul încins la 200˚C pentru 8-10 minute, pana sunt rumenite.
Se amesteca toate ingredientele, zaharul adăugându-se treptat și se mixează pana obținem o crema. Se adauga peste rulourile calde.