Ciocolată de casă by Maria

AutorMaria
DificultateÎncepător

Ciocolata de casă este desertul copilăriei care este îndrăgit de fiecare dintre noi. De fiecare dată când am ocazia, fac ciocolata de casă care este unul dintre deserturile mele preferate. Este simplu de făcut și ai nevoie de doar 4 ingrediente pentru a obține un desert absolut delicios.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 15 minute

Ingrediente:

 360 gr lapte praf
 150 ml apă
 200 gr unt
 80 gr cacao
 3 plicuri de zahar vanilat
 esență de vanilie

Mod de preparare:

1

Într-o oală se pun apa, zahărul vanilat și untul și se țin pe foc până când untul se topește, apoi se lasă la răcit .

2

Laptele praf se amestecă cu cacao iar când siropul din unt și apă s-a răcit, se adaugă peste laptele praf și se amestecă până când compoziția devine închegată.

3

Toată compoziția se pune într-o tavă sau într-o folie de plastic și se face sul. Se da la frigider pentru minim o ora .

Ingrediente

 360 gr lapte praf
 150 ml apă
 200 gr unt
 80 gr cacao
 3 plicuri de zahar vanilat
 esență de vanilie

Indicații

1

Într-o oală se pun apa, zahărul vanilat și untul și se țin pe foc până când untul se topește, apoi se lasă la răcit .

2

Laptele praf se amestecă cu cacao iar când siropul din unt și apă s-a răcit, se adaugă peste laptele praf și se amestecă până când compoziția devine închegată.

3

Toată compoziția se pune într-o tavă sau într-o folie de plastic și se face sul. Se da la frigider pentru minim o ora .

Ciocolată de casă by Maria