Pentru mine acest desert este gustul copilariei, cum de altfel cred ca si pentru multi dintre voi este la fel.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o oala medie se pune apa cu zaharul dar si cativa stropi de zeama de lamaie( lamaia impiedica cristalizarea zaharului)
Dupa ce incepe si fierbe se lasa la foc mediu pentru 3 minute. Dupa cele 3 minute se ia de pe foc si se adauga untul si extractul de vanilie si se amesteca pana cad untul se dizolva complet.
Siropul fierbinte se toarta peste laptele praf si cacaoa si se amesteca foarte repede pana cand se incorporeaza totul si la final adaugam jumatate din cantitatea de fistic.
Se toarta amestecul intr-o tava/vas unsă/uns bine cu unt si deasupra se presara cealalta jumatate de fistic. Se lasa la frigider 4 ore, aceasta va incepe sa se intareasca in urmatoarele zile.
Ingrediente
Indicații
Intr-o oala medie se pune apa cu zaharul dar si cativa stropi de zeama de lamaie( lamaia impiedica cristalizarea zaharului)
Dupa ce incepe si fierbe se lasa la foc mediu pentru 3 minute. Dupa cele 3 minute se ia de pe foc si se adauga untul si extractul de vanilie si se amesteca pana cad untul se dizolva complet.
Siropul fierbinte se toarta peste laptele praf si cacaoa si se amesteca foarte repede pana cand se incorporeaza totul si la final adaugam jumatate din cantitatea de fistic.
Se toarta amestecul intr-o tava/vas unsă/uns bine cu unt si deasupra se presara cealalta jumatate de fistic. Se lasa la frigider 4 ore, aceasta va incepe sa se intareasca in urmatoarele zile.