Cine nu iubeste ciocolata?
Am gasit solutia perfecta pentru cei care vor sa aiba rapid o ciocolata mai slab caloric decat cea gasita in comert.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se topeste untul de cacao la foc mic.
Indulcitorul se marunteste intr-o rasnita sau intr-un procesor.
Se adauga indulcitorul peste untul de cacao si se amesteca cu o lingura pana indulcitorul se dizolva.
Se adauga cacao si se amesteca pana la omogenizare.
Se tapeteaza un recipient cu foaie de copt.
Se toarna amestecul format, in vas (in strat de max 1 cm).
Optional: se poate adauga in compozitie esenta de rom, oleaginoase, stafide etc.
Se lasa pt 15min in congelator inainte de servire.
Ingrediente
Indicații
Se topeste untul de cacao la foc mic.
Indulcitorul se marunteste intr-o rasnita sau intr-un procesor.
Se adauga indulcitorul peste untul de cacao si se amesteca cu o lingura pana indulcitorul se dizolva.
Se adauga cacao si se amesteca pana la omogenizare.
Se tapeteaza un recipient cu foaie de copt.
Se toarna amestecul format, in vas (in strat de max 1 cm).
Optional: se poate adauga in compozitie esenta de rom, oleaginoase, stafide etc.
Se lasa pt 15min in congelator inainte de servire.