Ciocolata rawvegan

AutorCimbrisor
DificultateÎncepător

Cine nu iubeste ciocolata?

Am gasit solutia perfecta pentru cei care vor sa aiba rapid o ciocolata mai slab caloric decat cea gasita in comert.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 40 gr Cacao
 60 gr Indulcitorul preferat
 100 gr Unt cacao

Mod de preparare:

1

Se topeste untul de cacao la foc mic.

2

Indulcitorul se marunteste intr-o rasnita sau intr-un procesor.

3

Se adauga indulcitorul peste untul de cacao si se amesteca cu o lingura pana indulcitorul se dizolva.

4

Se adauga cacao si se amesteca pana la omogenizare.

5

Se tapeteaza un recipient cu foaie de copt.

6

Se toarna amestecul format, in vas (in strat de max 1 cm).

7

Optional: se poate adauga in compozitie esenta de rom, oleaginoase, stafide etc.

8

Se lasa pt 15min in congelator inainte de servire.

Ingrediente

 40 gr Cacao
 60 gr Indulcitorul preferat
 100 gr Unt cacao

Indicații

1

Se topeste untul de cacao la foc mic.

2

Indulcitorul se marunteste intr-o rasnita sau intr-un procesor.

3

Se adauga indulcitorul peste untul de cacao si se amesteca cu o lingura pana indulcitorul se dizolva.

4

Se adauga cacao si se amesteca pana la omogenizare.

5

Se tapeteaza un recipient cu foaie de copt.

6

Se toarna amestecul format, in vas (in strat de max 1 cm).

7

Optional: se poate adauga in compozitie esenta de rom, oleaginoase, stafide etc.

8

Se lasa pt 15min in congelator inainte de servire.

Ciocolata rawvegan