Ciorba de burta traditionala si gustoasa, perfecta la masa de pranz.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am spalat burta pe care am taiat-o fideluta.
Am curatat si spalat legumele (pastarnacul, ceapa, 1 morcov, telina) apoi le-am taiat marunt si le-am pus intr-o oala mai mare impreuna cu burta la fiert (cam 30 min). Se poate pune si 1-2 bucati de carne de vita,ptr un gust mai intens de carne (eu nu am avut).
Dupa ce au fiert toate,am adaugat areiul murat taiat marunt,apoi am calit un morcov ras in putin ulei de masline si am adaugat peste ciorba.
Galbenusurile le-am batut bine intr-un bol cu smantana peste care am amestecat cu zeama din ciorba obtinuta ptr a se lega,apoi toata aceasta compozitie am turnat-o in oala.
Am dres cu usturoiul pisat, cu otet si sare.
Se adauga dupa gust cata smantana,usturoi si sare iar daca doriti eventual si piper.
Se poate servi cu arei iuti murati.
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Am spalat burta pe care am taiat-o fideluta.
Am curatat si spalat legumele (pastarnacul, ceapa, 1 morcov, telina) apoi le-am taiat marunt si le-am pus intr-o oala mai mare impreuna cu burta la fiert (cam 30 min). Se poate pune si 1-2 bucati de carne de vita,ptr un gust mai intens de carne (eu nu am avut).
Dupa ce au fiert toate,am adaugat areiul murat taiat marunt,apoi am calit un morcov ras in putin ulei de masline si am adaugat peste ciorba.
Galbenusurile le-am batut bine intr-un bol cu smantana peste care am amestecat cu zeama din ciorba obtinuta ptr a se lega,apoi toata aceasta compozitie am turnat-o in oala.
Am dres cu usturoiul pisat, cu otet si sare.
Se adauga dupa gust cata smantana,usturoi si sare iar daca doriti eventual si piper.
Se poate servi cu arei iuti murati.
Pofta buna!