Ciorba de fasole cu bacon usturoi si mult leustean.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie baconul fasii, ceapa, morcovul si ardeiul cubulete.
Punem baconul la prajit intr-o oala in 2 lingurite de ulei. Dupa ce s-a prajit, il scoatem din oala pe o farfurie.
In uleiul in care s-a fript baconul, adaugam legumele.
Dupa ce legumele s-au calit, adaugam baconul inapoi in oala impreuna cu cele 3 conserve de fasole.
Fierbem aproximativ 20 de min, dupa care adaugam sare, piper, leustean si usturoi ras.
Ingrediente
Indicații
Se taie baconul fasii, ceapa, morcovul si ardeiul cubulete.
Punem baconul la prajit intr-o oala in 2 lingurite de ulei. Dupa ce s-a prajit, il scoatem din oala pe o farfurie.
In uleiul in care s-a fript baconul, adaugam legumele.
Dupa ce legumele s-au calit, adaugam baconul inapoi in oala impreuna cu cele 3 conserve de fasole.
Fierbem aproximativ 20 de min, dupa care adaugam sare, piper, leustean si usturoi ras.