fbpx

Ciorba de loboda

Autorandreea_is_cooking
DificultateÎncepător

O reteta rapida de ciorba acra. Poate fi făcută cu ștevie, urzici sau frunze de salata.

ShareSalvează
Produce6 PorțiiTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 300 g loboda congelata
 2 l apa
 500 ml bors
 1 ceapa medie
 2 morcovi medii
 1 radacina parunjel
 4 fire patrunjel
 3 ulei
 50 g orez
 3 catei usturoi

Mod de preparare:

1

Se curata si se spala morcovii, patrunjelul si ceapa. Morcovii si patrunjelul radacina se dau prin blender impreuna, ceapa se toaca separat.

2

Morcovii si patrunjelul radacina date prin blender se pun la calit intr-o oala in care am pus uleiul la incins. Se calesc cateva minute cu capacul pus, apoi se adauga si ceapa tocata marunt si orezul si se amesteca.

3

Dupa cateva minute se adauga apa si firele de patrunjel si se lasa 10-15 minute la fiert. Cand orezul este fiert, adaugam loboda congelata si peste cateva minute, adaugam si borsul. Se adauga sare, piper si usturoiul presat.

Se serveste cu crutoane sau paine coapta.
Pofta buna!

Ingrediente

 300 g loboda congelata
 2 l apa
 500 ml bors
 1 ceapa medie
 2 morcovi medii
 1 radacina parunjel
 4 fire patrunjel
 3 ulei
 50 g orez
 3 catei usturoi

Direcții

1

Se curata si se spala morcovii, patrunjelul si ceapa. Morcovii si patrunjelul radacina se dau prin blender impreuna, ceapa se toaca separat.

2

Morcovii si patrunjelul radacina date prin blender se pun la calit intr-o oala in care am pus uleiul la incins. Se calesc cateva minute cu capacul pus, apoi se adauga si ceapa tocata marunt si orezul si se amesteca.

3

Dupa cateva minute se adauga apa si firele de patrunjel si se lasa 10-15 minute la fiert. Cand orezul este fiert, adaugam loboda congelata si peste cateva minute, adaugam si borsul. Se adauga sare, piper si usturoiul presat.

Se serveste cu crutoane sau paine coapta.
Pofta buna!

Ciorba de loboda