Ați mâncat vreodată ciorbă de murături? Poate sună ciudat, dar e delicoasă și este și un bun remediu pentru mahmureală, în caz că aveți invitați care exagerează cu băutura de sărbători. Se prepară în doar 15 minute, iar în maxim o oră o poți pune în farfurii.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Taie murăturile cuburi și pune-le la fiert în 2,5 litri apă.
După 20 de minute, adaugă ceapa, ardeiul gras, morcovul, țelina și păstârnacul, pe care le-ai tocat mărunt.
După alte 10 minute de fiert, poți adăuga cartofii tăiați cubulețe. După ce au fiert și cartofii, adaugă cele 2 roșii din bulion. Lasă ciorba de murături să mai dea în câteva clocote, apoi închide focul și servește-o asezonată cu smântână și verdeață.
Ingrediente
Indicații
Taie murăturile cuburi și pune-le la fiert în 2,5 litri apă.
După 20 de minute, adaugă ceapa, ardeiul gras, morcovul, țelina și păstârnacul, pe care le-ai tocat mărunt.
După alte 10 minute de fiert, poți adăuga cartofii tăiați cubulețe. După ce au fiert și cartofii, adaugă cele 2 roșii din bulion. Lasă ciorba de murături să mai dea în câteva clocote, apoi închide focul și servește-o asezonată cu smântână și verdeață.