Vouă vă plac supele sau ciorbele?
Noi încercăm să variem, iar de data aceasta vreau să vă spun cum am obținut o delicioasă ciorbă de porc, de care ne era poftă, căci nu mai făcusem de ceva timp.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am gătit separat costițele de porc la multicooker, timp de 20 de minute, presiune înaltă.
Am călit pe funcția Brown legumele tocate mărunt (ceapa, morcovii, ardeiul, țelina, păstârnacul, ceapă verde) timp de 10 minute, împreună cu uleiul și apa.
Am adăugat apoi costițele, sosul de roșii și ardei, apă și am setat 20 de minute pe funcția Soup.
La final am adăugat pătrunjelul tocat mărunt și zeamă de lămâie, după gust.
Noi am preferat să adăugăm și puțină smântână în momentul servirii, dar puteți renunța la aceasta în cazul în care nu vă este pe plac această variantă.
Ingrediente
Indicații
Am gătit separat costițele de porc la multicooker, timp de 20 de minute, presiune înaltă.
Am călit pe funcția Brown legumele tocate mărunt (ceapa, morcovii, ardeiul, țelina, păstârnacul, ceapă verde) timp de 10 minute, împreună cu uleiul și apa.
Am adăugat apoi costițele, sosul de roșii și ardei, apă și am setat 20 de minute pe funcția Soup.
La final am adăugat pătrunjelul tocat mărunt și zeamă de lămâie, după gust.
Noi am preferat să adăugăm și puțină smântână în momentul servirii, dar puteți renunța la aceasta în cazul în care nu vă este pe plac această variantă.