Ciorba perisoare fara carne

AutorBEBEVICTORMANANCA
DificultateÎncepător

Alternativa de perisoare pentru vegetarieni

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

pt perisoare:
 70 gr orez
 70 gr nuca rasnita
 1 ceapa tocata
 ½ morcov ras
 50 gr gris
 1 tbsp faina
 2 oua
 1 tbsp condimente adio sare
pt supa
 1 ceapa
 2 morcovi
 1 patrunjel
 ½ telina
 2 l apa
 4 catei usturoi
 verdeturi: patrunjel, leustean
 200 gr smantana 30%

Mod de preparare:

1

Aceasta reteta e pregatita in multicooker.

2

Am spalat in cateva ape orezul si apoi am combinat toate ingredientele pentru perisoare (orez, nuca, ceapa, morcov, gris, faina, condimente), rezultand 15 perisoare mari. Daca le faceti mai potrivite ca marime, ies cam 20.

Supa
3

In vasul de la OnePot am pus putina apa si am inabusit pe functia Brown 5 min ceapa, ardeiul si morcovul ras (cel de-al 2lea morcov ramane tocat cubulete, la fel ca telina si patrunjelul). Am adaugat apa, celelalte legume si perisoarele si am pus 10 min pe Pressure cook apoi am deschis, am adaugat cateii de usturoi si 15 min pe Soup.

4

Rolul morcovului ras este de a da culoare ciorbei. Cel de-al 2lea e lasat cubulete mari fiind usor de mancat de copii.

5

La final, am combinat 2 polonice de ciorba cu smantana, m-am asigurat ca sunt incorporate bine si apoi am turnat totul inapoi in vasul cu ciorba.

6

Am presarat verdețurile si apoi am servit.

Ingrediente

pt perisoare:
 70 gr orez
 70 gr nuca rasnita
 1 ceapa tocata
 ½ morcov ras
 50 gr gris
 1 tbsp faina
 2 oua
 1 tbsp condimente adio sare
pt supa
 1 ceapa
 2 morcovi
 1 patrunjel
 ½ telina
 2 l apa
 4 catei usturoi
 verdeturi: patrunjel, leustean
 200 gr smantana 30%

Indicații

1

Aceasta reteta e pregatita in multicooker.

2

Am spalat in cateva ape orezul si apoi am combinat toate ingredientele pentru perisoare (orez, nuca, ceapa, morcov, gris, faina, condimente), rezultand 15 perisoare mari. Daca le faceti mai potrivite ca marime, ies cam 20.

Supa
3

In vasul de la OnePot am pus putina apa si am inabusit pe functia Brown 5 min ceapa, ardeiul si morcovul ras (cel de-al 2lea morcov ramane tocat cubulete, la fel ca telina si patrunjelul). Am adaugat apa, celelalte legume si perisoarele si am pus 10 min pe Pressure cook apoi am deschis, am adaugat cateii de usturoi si 15 min pe Soup.

4

Rolul morcovului ras este de a da culoare ciorbei. Cel de-al 2lea e lasat cubulete mari fiind usor de mancat de copii.

5

La final, am combinat 2 polonice de ciorba cu smantana, m-am asigurat ca sunt incorporate bine si apoi am turnat totul inapoi in vasul cu ciorba.

6

Am presarat verdețurile si apoi am servit.

Ciorba perisoare fara carne