Ciulama de ciuperci

AutorLbloju
DificultateÎncepător

O ciulama De ciuperci delicioasa cu pui

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire45 minuteTimp de preparare45 minuteTimp total1 oră 30 minute

Ingrediente:

 500 gr Ciuperci
 2 Cepe mari
 1 Legatura marar
 1 mg Lapte
 2 tbsp Faina
 6 Copanele pui
 4 Ulei masline
 1 Cub unt

Mod de preparare:

1

Calim ceapa taiata julien in putin ulei de masline si un cub de unt. Adaugam ciupercile feliate. Calim 2 minute, adaugam 2 pahare de apa, punem capac si le lasam sa fiarba la foc mic.

Intre timp, prajim copanele de pui cu sare si piper in tigaie.

Intr-un ibric mic punem laptele la fiert. Cand este aproape de fierbere adaugam faina in ploaie. Amestecam incontinuu cu un tel mic. Sosul alb il adaugam peste ciuperci si lasam sa mai fiarba la foc mic, amestecand usor cu lingura.

La final adaugam sare si piper dupa gust, legatura de marar si copanelele.

Ingrediente

 500 gr Ciuperci
 2 Cepe mari
 1 Legatura marar
 1 mg Lapte
 2 tbsp Faina
 6 Copanele pui
 4 Ulei masline
 1 Cub unt

Indicații

1

Calim ceapa taiata julien in putin ulei de masline si un cub de unt. Adaugam ciupercile feliate. Calim 2 minute, adaugam 2 pahare de apa, punem capac si le lasam sa fiarba la foc mic.

Intre timp, prajim copanele de pui cu sare si piper in tigaie.

Intr-un ibric mic punem laptele la fiert. Cand este aproape de fierbere adaugam faina in ploaie. Amestecam incontinuu cu un tel mic. Sosul alb il adaugam peste ciuperci si lasam sa mai fiarba la foc mic, amestecand usor cu lingura.

La final adaugam sare si piper dupa gust, legatura de marar si copanelele.

Note

Ciulama de ciuperci