Vrei sa afli gustul copilariei? Incearca aceasta ciulama super gustoasa !
Ingrediente:
Mod de preparare:
Taiem ardeiul si ceapa cubulete mici si le calim.Taiem carnea de pui in marimea dorita.
Cand ceapa incepe sa devina translucida adaugam carnea si o prajim pana se rumeneste putin.
Dupa ce s-a rumenit carnea, adaugam pasta de ardei, amestecam, apoi adaugam si apa. Adaugam dupa gust vegeta, sare si piper. Lasam la fiert pana apa scade la jumatate.
Intr-un bol punem smantana cu amidonul. Le amestecam pana cand obtinem o compozitie omogena. Turnam apoi pe rand cate un polonic din zeama in care fierbe puiul si amestecam incontinuu.
Cand amestecul este fierbinte se poate adauga inapoi peste pui.
Cand vedem ca sosul s-a ingrosat oprim focul si adaugam patrunjel proaspat tocat.
Ingrediente
Indicații
Taiem ardeiul si ceapa cubulete mici si le calim.Taiem carnea de pui in marimea dorita.
Cand ceapa incepe sa devina translucida adaugam carnea si o prajim pana se rumeneste putin.
Dupa ce s-a rumenit carnea, adaugam pasta de ardei, amestecam, apoi adaugam si apa. Adaugam dupa gust vegeta, sare si piper. Lasam la fiert pana apa scade la jumatate.
Intr-un bol punem smantana cu amidonul. Le amestecam pana cand obtinem o compozitie omogena. Turnam apoi pe rand cate un polonic din zeama in care fierbe puiul si amestecam incontinuu.
Cand amestecul este fierbinte se poate adauga inapoi peste pui.
Cand vedem ca sosul s-a ingrosat oprim focul si adaugam patrunjel proaspat tocat.