fbpx

Ciulama de pui cu ciuperci

Autorghita_elena
DificultateIntermediar

Un preparat deosebit din copilăria noastră cu aspect, culoare, gust și miros deosebit!

ShareSalvează
Produce4 PorțiiTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire40 minsTimp Total1 oră

Ingrediente:

 500 g piept de pui
 300 g ciuperci
 2 cepe
 23 catei de usturoi
 1 mg supa de pui
 1 mg smantana
 marar
 sare, piper

Mod de preparare:

1

Pieptul de pui se taie cubulețe, la fel și ciupercile.

2

Ceapa si usturoiul se toaca mărunt și se pun la călit în ulei încins, punem pieptul de pui și amestecam ușor. Când își schimba pieptul de pui culoarea adăugăm ciupercile și o cescuta de supa de pui sau apa.

3

Condimentam cu sare și piper și lasam sa fiarbă la foc mic cu capacul pus, aproximativ 15 minute pana se fierb carnea și ciupercile.

4

Smantana o amestecam cu faina si o turnam în tigaie,amestecam bine, mai lasam sa fiarbă cam 5 minute pana se îngroașă sosul și gata. Se poate servi cu mămăligă.

Ingrediente

 500 g piept de pui
 300 g ciuperci
 2 cepe
 23 catei de usturoi
 1 mg supa de pui
 1 mg smantana
 marar
 sare, piper

Direcții

1

Pieptul de pui se taie cubulețe, la fel și ciupercile.

2

Ceapa si usturoiul se toaca mărunt și se pun la călit în ulei încins, punem pieptul de pui și amestecam ușor. Când își schimba pieptul de pui culoarea adăugăm ciupercile și o cescuta de supa de pui sau apa.

3

Condimentam cu sare și piper și lasam sa fiarbă la foc mic cu capacul pus, aproximativ 15 minute pana se fierb carnea și ciupercile.

4

Smantana o amestecam cu faina si o turnam în tigaie,amestecam bine, mai lasam sa fiarbă cam 5 minute pana se îngroașă sosul și gata. Se poate servi cu mămăligă.

Ciulama de pui cu ciuperci