Ciuperci umplute

AutorKozman Beatrix
DificultateÎncepător

O reteta de ciuperci foarte gustoasă de te lingi pe degete!

ShareSave
Randamente5 porțiiTimp total1 oră 30 minute

Ingrediente:

 1 kg ciuperci mari
 3 morcovi
 1 ceapa
 1 ardei gras
 1 ardei iute
 ½ căpatâna de usturoi
 1 tulpina de apio
 ½ fenicul (optional)
 500 ml suc de rosii
 100 gr sunca
 condimente dupa gust
 cascaval pentru ornat
 frunzea de telina si patrunjel

Mod de preparare:

1

Se curata legumele si se taie cubulete (doar morcovul dat pe razatoare).

2

Se taie sunca cubulete si se prajeste, apoi se scoate din tigaie.

3

Se adaugă legumele tăiate si cozile de la ciuperci, apoi se calesc.

4

Se adaugă sosul de rosii si condimentele.

5

Cand aproape este gata se adaugă usturoiul tocat mărunt.

6

Compozitia se pune in ciuperci si se razaleste cașcaval deasupra.

7

Ciupercile umplute se pun într-o tavă unsa cu unt si putin ulei.

8

Tava se pune in cuptor aproximativ 30 de minute. Preparatul este gata !

Ingrediente

 1 kg ciuperci mari
 3 morcovi
 1 ceapa
 1 ardei gras
 1 ardei iute
 ½ căpatâna de usturoi
 1 tulpina de apio
 ½ fenicul (optional)
 500 ml suc de rosii
 100 gr sunca
 condimente dupa gust
 cascaval pentru ornat
 frunzea de telina si patrunjel

Indicații

1

Se curata legumele si se taie cubulete (doar morcovul dat pe razatoare).

2

Se taie sunca cubulete si se prajeste, apoi se scoate din tigaie.

3

Se adaugă legumele tăiate si cozile de la ciuperci, apoi se calesc.

4

Se adaugă sosul de rosii si condimentele.

5

Cand aproape este gata se adaugă usturoiul tocat mărunt.

6

Compozitia se pune in ciuperci si se razaleste cașcaval deasupra.

7

Ciupercile umplute se pun într-o tavă unsa cu unt si putin ulei.

8

Tava se pune in cuptor aproximativ 30 de minute. Preparatul este gata !

Note

Ciuperci umplute