Ciuperci umplute la cuptor

AutorViorica Ionescu
DificultateÎncepător

Un preparat simplu și rapid, cu mult gust și savoare, deosebit de hrănitor și sănătos, o gustare perfectă chiar și în zilele de post!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 500 gr Ciuperci
 1 Ceapa
 100 gr Marar
 1 tbsp Pasta de tomate
 Sare
 Piper
 2 tbsp Ulei

Mod de preparare:

1

Spală bine ciupercile de pământ și rupe codițele pe care le dai deoparte.

2

Pune hârtie de copt într-o tavă și așează ciupercile una lângă alta.

3

Toacă ceapa mărunt, la fel și codițele.

4

Pune ceapa la călit într-o tigaie, adaugă codițele de ciuperci mărunțite și călește până când apa lăsată se va evapora.

5

Adaugă lingura de pasta de tomate, mărarul tocat, sare și piper după gust. Mai călește totul încă 2-3 minute.

6

Umple ciupercile cu această compoziție și dă-le la cuptorul preîncălzit pentru 20-25 minute sau până când ciupercile sunt gătite!

Poftă bună!

Ingrediente

 500 gr Ciuperci
 1 Ceapa
 100 gr Marar
 1 tbsp Pasta de tomate
 Sare
 Piper
 2 tbsp Ulei

Indicații

1

Spală bine ciupercile de pământ și rupe codițele pe care le dai deoparte.

2

Pune hârtie de copt într-o tavă și așează ciupercile una lângă alta.

3

Toacă ceapa mărunt, la fel și codițele.

4

Pune ceapa la călit într-o tigaie, adaugă codițele de ciuperci mărunțite și călește până când apa lăsată se va evapora.

5

Adaugă lingura de pasta de tomate, mărarul tocat, sare și piper după gust. Mai călește totul încă 2-3 minute.

6

Umple ciupercile cu această compoziție și dă-le la cuptorul preîncălzit pentru 20-25 minute sau până când ciupercile sunt gătite!

Poftă bună!

Note

Ciuperci umplute la cuptor