fbpx

Ciuperci umplute

Autorfoodandtravel07
DificultateÎncepător

Daca vrei sa-ti uimesti musafirii, incearca ciupercile umplute, mai ales ca se fac repede.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp Total50 mins

Ingrediente:

 20 ciuperci champignon
 50 g parmezan
 150 g cascaval
 150 g bacon
 50 g unt
 sare
 piper

Mod de preparare:

1

Am spalat ciupercile si le-am curatat de coaja. Am scos coditele, le-am decojit si le-am tocat marunt.

2

Tocam baconul si dam cascavalul pe razatoarea mare.

3

Dupa ce am pregatit ingredientele, vom umple ciupercile. Folosind o lingurita am uns interiorul ciupercii cu unt, condimentam cu un pic de sare si de piper,adaugam bucatile de bacon, coditele taiate, cascavalul ras si parmezanul.

4

Punem hartia de copt in tava si asezam ciupercile. Le-am pus in cuptorul preincalzit timp de 30 de minute, la 170˚C.

Ingrediente

 20 ciuperci champignon
 50 g parmezan
 150 g cascaval
 150 g bacon
 50 g unt
 sare
 piper

Direcții

1

Am spalat ciupercile si le-am curatat de coaja. Am scos coditele, le-am decojit si le-am tocat marunt.

2

Tocam baconul si dam cascavalul pe razatoarea mare.

3

Dupa ce am pregatit ingredientele, vom umple ciupercile. Folosind o lingurita am uns interiorul ciupercii cu unt, condimentam cu un pic de sare si de piper,adaugam bucatile de bacon, coditele taiate, cascavalul ras si parmezanul.

4

Punem hartia de copt in tava si asezam ciupercile. Le-am pus in cuptorul preincalzit timp de 30 de minute, la 170˚C.

Ciuperci umplute