Pentru că am avut în congelator niște mure coapte și aromate, le-am transformat într-un clafoutis cu mure, cu făină de ovăz, foarte ușor de făcut și fără gluten. Să aveți poftă!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecă bine făina de ovăz cu zahărul și apoi incorporează, rând pe rând, ouăle.
Adaugă laptele, lingurița de ulei, vanilia și coaja de lămâie și amestecă bine, până compoziția devine omogenă. Taie mărut câteva frunze de busuioc și incorporează în amestec.
Unge o tavă de tartă cu unt și apoi presară murele pe fundul tăvii. Golește peste amestecul de făină și dă la cuptor, la 180 °C, pentru 30-40 de minute. Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Amestecă bine făina de ovăz cu zahărul și apoi incorporează, rând pe rând, ouăle.
Adaugă laptele, lingurița de ulei, vanilia și coaja de lămâie și amestecă bine, până compoziția devine omogenă. Taie mărut câteva frunze de busuioc și incorporează în amestec.
Unge o tavă de tartă cu unt și apoi presară murele pe fundul tăvii. Golește peste amestecul de făină și dă la cuptor, la 180 °C, pentru 30-40 de minute. Poftă bună!