fbpx

Clatita germana cu miere si fructe

Autorpetitecuisine
DificultateÎncepător

Cand am descoperit acest tip de clatita mi-a placut din prima clipa. Este foarte buna si perfecta pentru micul dejun. O puteti servi cu fructe, cu miere, cu ciocolata sau orice combinatie doriti.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 3 oua
 150 ml lapte (eu am folosit de migdale)
 75 g faina
 esenta vanilie
 1 linguri(ă) ulei de cocos
 un praf de sare

Mod de preparare:

1

Batem ouale si adaugam faina, paful de sare si esenta de vanilie. Amestecam bine cu un tel pana se omogenizeaza bine compozitia.

2

Adaugam si laptele peste compozitie si amestecam bine.

3

Punem o tigaie cu maner detasabil sau o tava rotunda de dimensiuni medii pe foc pe aragaz si adaugam uleiul la incins.

4

Dupa ce s-a topit uleiul adaugam compozitia . Inchidem focul si transferam tava in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 15 minute pana se rumeneste pe margini frumos.

5

O puteti servi cu miere si fructe dupa preferinta.

Ingrediente

 3 oua
 150 ml lapte (eu am folosit de migdale)
 75 g faina
 esenta vanilie
 1 linguri(ă) ulei de cocos
 un praf de sare

Direcții

1

Batem ouale si adaugam faina, paful de sare si esenta de vanilie. Amestecam bine cu un tel pana se omogenizeaza bine compozitia.

2

Adaugam si laptele peste compozitie si amestecam bine.

3

Punem o tigaie cu maner detasabil sau o tava rotunda de dimensiuni medii pe foc pe aragaz si adaugam uleiul la incins.

4

Dupa ce s-a topit uleiul adaugam compozitia . Inchidem focul si transferam tava in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 15 minute pana se rumeneste pe margini frumos.

5

O puteti servi cu miere si fructe dupa preferinta.

Clatita germana cu miere si fructe