O reteta ușor adaptabila.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Întâi se încinge cuptorul și se pune înăuntru vasul în care se va prepara mâncarea, împreună cu untul. Mușchiul se taie în bucăți mai mici și cașcavalul se da prin răzătoare.
Într-un castron încăpător amestecam laptele cu faina, praful de sare, piper și pudra de usturoi. Adăugăm apoi ouăle pe rand și amestecam bine.
În compoziția lichida rezultata adăugăm mușchiul file și legumele și amestecam.
Turnam amestecul peste tigaia din cuptor și presarăm cașcavalul deasupra.
Coacem 30 de minute. Se servește imediat. Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Întâi se încinge cuptorul și se pune înăuntru vasul în care se va prepara mâncarea, împreună cu untul. Mușchiul se taie în bucăți mai mici și cașcavalul se da prin răzătoare.
Într-un castron încăpător amestecam laptele cu faina, praful de sare, piper și pudra de usturoi. Adăugăm apoi ouăle pe rand și amestecam bine.
În compoziția lichida rezultata adăugăm mușchiul file și legumele și amestecam.
Turnam amestecul peste tigaia din cuptor și presarăm cașcavalul deasupra.
Coacem 30 de minute. Se servește imediat. Pofta buna!