Desert delicios
Ingrediente:
Mod de preparare:
Incepeti prin a combina 1 ½ căni de faina, 2 lingurițe de praf de copt, 2 linguri de zahar sau miere si un varf de sare intr-un bol. Amestecati bine cu telul si puneti deoparte.
Intr-un castron mediu, zdrobiti 3 banane mici foarte coapte pana cand sunt moi, apoi adaugați 2 oua mari si bateti cu o furculită pentru a amesteca. Se amesteca ½ cana de lapte și ½ cana de apa minerala (apa minerala face clatitele mai pufoase) și ½ lingurita de extract de vanilie. Bateti impreuna amestecul de faina cu amestecul de banane.
Incalziti putin ulei pe o tigaie antiaderentă, adaugati clatitele cu o lingura pe tigaie si gatiti pana apar cateva bule pe partea de sus, iar partea inferioara este maro aurie și crocanta.
La sfarsit, se completează cu sirop de artar, mascarpone, fructe de padure proaspete si fulgi de nuca de cocos.
Ingrediente
Indicații
Incepeti prin a combina 1 ½ căni de faina, 2 lingurițe de praf de copt, 2 linguri de zahar sau miere si un varf de sare intr-un bol. Amestecati bine cu telul si puneti deoparte.
Intr-un castron mediu, zdrobiti 3 banane mici foarte coapte pana cand sunt moi, apoi adaugați 2 oua mari si bateti cu o furculită pentru a amesteca. Se amesteca ½ cana de lapte și ½ cana de apa minerala (apa minerala face clatitele mai pufoase) și ½ lingurita de extract de vanilie. Bateti impreuna amestecul de faina cu amestecul de banane.
Incalziti putin ulei pe o tigaie antiaderentă, adaugati clatitele cu o lingura pe tigaie si gatiti pana apar cateva bule pe partea de sus, iar partea inferioara este maro aurie și crocanta.
La sfarsit, se completează cu sirop de artar, mascarpone, fructe de padure proaspete si fulgi de nuca de cocos.