Clatitute mititele si pufoase.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se paseaza bananele cu o furculita.
Se amesteca cu oul batut.
Se adauga faina si se amesteca pana se incorporeaza.
Se adauga treptat laptele pana cand se omogenizeaza (consistenta trebuie sa fie mai groasa decat cea a smantanii).
Se adauga vanilia si ciocolata neagra bucatele.
Se pun in tigaie cu o lingura si se obtin niste clatite mici si simpatice. Cand nu mai sunt lipicioase se scot din tigaie.
Se servesc cu toppingul dorit. In poza am pus crema de ciocolata, zmeura si frisca insa sunt delicioase si cu fructe proapete, miere sau iaurt sau pur si simple.
Ingrediente
Indicații
Se paseaza bananele cu o furculita.
Se amesteca cu oul batut.
Se adauga faina si se amesteca pana se incorporeaza.
Se adauga treptat laptele pana cand se omogenizeaza (consistenta trebuie sa fie mai groasa decat cea a smantanii).
Se adauga vanilia si ciocolata neagra bucatele.
Se pun in tigaie cu o lingura si se obtin niste clatite mici si simpatice. Cand nu mai sunt lipicioase se scot din tigaie.
Se servesc cu toppingul dorit. In poza am pus crema de ciocolata, zmeura si frisca insa sunt delicioase si cu fructe proapete, miere sau iaurt sau pur si simple.