Clătitele sunt ideale pentru micul dejun sau brunch, sunt o gustare ideala și întotdeauna pe placul tuturor. Poți adăuga diferite toppinguri și obține combinații de gusturi irezistibile.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ouăle se bat fără a se separa până când capătă o culoare albicioasa și își dublează volumul.
Peste oua se adaugă treptat laptele și făina, la urmă se adaugă untul topit și se amestecă până când toate ingredientele sunt omogenizate.
Într-o tigaie încinsa și tapetată cu un pic de unt se adaugă cate o lingura din compoziție și se coace până când capătă o culoare maronie.
Clătitele se servesc cu iaurt grecesc sau bucăți de fructe proaspete, puteți opta pentru orice fructe, nu doar pentru mango și rodie .
Ingrediente
Indicații
Ouăle se bat fără a se separa până când capătă o culoare albicioasa și își dublează volumul.
Peste oua se adaugă treptat laptele și făina, la urmă se adaugă untul topit și se amestecă până când toate ingredientele sunt omogenizate.
Într-o tigaie încinsa și tapetată cu un pic de unt se adaugă cate o lingura din compoziție și se coace până când capătă o culoare maronie.
Clătitele se servesc cu iaurt grecesc sau bucăți de fructe proaspete, puteți opta pentru orice fructe, nu doar pentru mango și rodie .