Clătite clasice, cu un pic de dichis
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecăm toate ingredientele cu un tel, mai puțin sucul de sfecla.
Luăm deoparte un polonic din compozitie și îl amestecam cu sucul de sfeclă și încă o lingură de făină.
Punem aluat în tigaie și imediat după ce îl punem în tigaie și îl întindem pe toată suprafața, începem să punem din loc în loc câte un picur din compoziția roz. Eu am turnat cu un tub de sos dar se poate și cu seringa. Coacem clătita pe ambele părți. Apoi le umplem cu compoziția preferată.
Ingrediente
Indicații
Amestecăm toate ingredientele cu un tel, mai puțin sucul de sfecla.
Luăm deoparte un polonic din compozitie și îl amestecam cu sucul de sfeclă și încă o lingură de făină.
Punem aluat în tigaie și imediat după ce îl punem în tigaie și îl întindem pe toată suprafața, începem să punem din loc în loc câte un picur din compoziția roz. Eu am turnat cu un tub de sos dar se poate și cu seringa. Coacem clătita pe ambele părți. Apoi le umplem cu compoziția preferată.