Cobbler cu piersici

AutorSoare Elena
DificultateIntermediar

O reteta diferita de cobbler. Un aluat mai aerat si mai gustos.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

Umplutura
 3 piersici
 1 tsp zahar
 1 tsp amidon de porumb
 zeama de la jumatate de lamaie
Blat
 130 gr faina alba
 80 gr unt
 7 gr praf de copt
 un praf de sare
 1 tsp esenta de vanilie
 170 ml lapte
 100 gr zahar
 1 ou

Mod de preparare:

1

Am preincalzit cuptorul la 170°C.

2

Am taiat fasii subtiri piersicile si le-am pus intr-o oala cu toate ingredientele, am amestecat si le-am lasat pe foc circa 2 minute.

3

In tava am pus untul si l-am bagat la cuptor pentru a se topi, il scoatem cand s-a topit pentru a nu se arde.

4

Amestecam ingredientele uscate cu un tel, turnam peste laptele amestecat cu oul in prealabil si incoporam toate ingredientele.

5

Turnam aluatul peste unt si apoi piersicile si bagam la cuptor circa 30 de minute.

Ingrediente

Umplutura
 3 piersici
 1 tsp zahar
 1 tsp amidon de porumb
 zeama de la jumatate de lamaie
Blat
 130 gr faina alba
 80 gr unt
 7 gr praf de copt
 un praf de sare
 1 tsp esenta de vanilie
 170 ml lapte
 100 gr zahar
 1 ou

Indicații

1

Am preincalzit cuptorul la 170°C.

2

Am taiat fasii subtiri piersicile si le-am pus intr-o oala cu toate ingredientele, am amestecat si le-am lasat pe foc circa 2 minute.

3

In tava am pus untul si l-am bagat la cuptor pentru a se topi, il scoatem cand s-a topit pentru a nu se arde.

4

Amestecam ingredientele uscate cu un tel, turnam peste laptele amestecat cu oul in prealabil si incoporam toate ingredientele.

5

Turnam aluatul peste unt si apoi piersicile si bagam la cuptor circa 30 de minute.

Cobbler cu piersici