O reteta diferita de cobbler. Un aluat mai aerat si mai gustos.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Am preincalzit cuptorul la 170°C.
Am taiat fasii subtiri piersicile si le-am pus intr-o oala cu toate ingredientele, am amestecat si le-am lasat pe foc circa 2 minute.
In tava am pus untul si l-am bagat la cuptor pentru a se topi, il scoatem cand s-a topit pentru a nu se arde.
Amestecam ingredientele uscate cu un tel, turnam peste laptele amestecat cu oul in prealabil si incoporam toate ingredientele.
Turnam aluatul peste unt si apoi piersicile si bagam la cuptor circa 30 de minute.
Ingrediente
Indicații
Am preincalzit cuptorul la 170°C.
Am taiat fasii subtiri piersicile si le-am pus intr-o oala cu toate ingredientele, am amestecat si le-am lasat pe foc circa 2 minute.
In tava am pus untul si l-am bagat la cuptor pentru a se topi, il scoatem cand s-a topit pentru a nu se arde.
Amestecam ingredientele uscate cu un tel, turnam peste laptele amestecat cu oul in prealabil si incoporam toate ingredientele.
Turnam aluatul peste unt si apoi piersicile si bagam la cuptor circa 30 de minute.