Pe baza acestei retete iau nastere cele mai fragede, pufoase si usoare coji pentru choux a la creme.
Acestea poti fi umplute atat cu crema clasica de vanilie, dar si cu alt tip de creme, dupa preferinte.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o cratita se pune apa impreuna cu untul si se pun pe foc.
Dupa ce untul s-a topit si compozitia incepe sa fiarba, se adauga faina, amestecand in continuu, avand grija sa nu se arda.
Luati compozitia de pe foc si lasati-o sa se raceasca timp de 2 minute.
Incorporati ouale in compozitie, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare.
Puneti aluatul rezultat intr-o punga/ pos si, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, formati choux-urile.
Puneti tava la cuptor pentru 30 de minute, la 200 C.
Dupa ce trec cele 30 de minute, scoateti tava din cuptor si, dupa ce choux-urile se racesc, puteti sa le umpleti cu crema preferata.
Ingrediente
Indicații
Intr-o cratita se pune apa impreuna cu untul si se pun pe foc.
Dupa ce untul s-a topit si compozitia incepe sa fiarba, se adauga faina, amestecand in continuu, avand grija sa nu se arda.
Luati compozitia de pe foc si lasati-o sa se raceasca timp de 2 minute.
Incorporati ouale in compozitie, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare.
Puneti aluatul rezultat intr-o punga/ pos si, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, formati choux-urile.
Puneti tava la cuptor pentru 30 de minute, la 200 C.
Dupa ce trec cele 30 de minute, scoateti tava din cuptor si, dupa ce choux-urile se racesc, puteti sa le umpleti cu crema preferata.