Coji pentru choux a la creme

AutorAlexandra R
DificultateÎncepător

Pe baza acestei retete iau nastere cele mai fragede, pufoase si usoare coji pentru choux a la creme.

Acestea poti fi umplute atat cu crema clasica de vanilie, dar si cu alt tip de creme, dupa preferinte.

ShareSave
Randamente2 porțiiTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 200 ml apa
 100 gr unt
 120 gr faina
 4 oua

Mod de preparare:

1

Intr-o cratita se pune apa impreuna cu untul si se pun pe foc.

Dupa ce untul s-a topit si compozitia incepe sa fiarba, se adauga faina, amestecand in continuu, avand grija sa nu se arda.

Luati compozitia de pe foc si lasati-o sa se raceasca timp de 2 minute.

2

Incorporati ouale in compozitie, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare.

Puneti aluatul rezultat intr-o punga/ pos si, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, formati choux-urile.

3

Puneti tava la cuptor pentru 30 de minute, la 200 C.

Dupa ce trec cele 30 de minute, scoateti tava din cuptor si, dupa ce choux-urile se racesc, puteti sa le umpleti cu crema preferata.

Ingrediente

 200 ml apa
 100 gr unt
 120 gr faina
 4 oua

Indicații

1

Intr-o cratita se pune apa impreuna cu untul si se pun pe foc.

Dupa ce untul s-a topit si compozitia incepe sa fiarba, se adauga faina, amestecand in continuu, avand grija sa nu se arda.

Luati compozitia de pe foc si lasati-o sa se raceasca timp de 2 minute.

2

Incorporati ouale in compozitie, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare.

Puneti aluatul rezultat intr-o punga/ pos si, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, formati choux-urile.

3

Puneti tava la cuptor pentru 30 de minute, la 200 C.

Dupa ce trec cele 30 de minute, scoateti tava din cuptor si, dupa ce choux-urile se racesc, puteti sa le umpleti cu crema preferata.

Coji pentru choux a la creme