Un mod sănătos de a găti conopida.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie conopida în buchețele se spala și se lasă la uscat.
Se pregătește un sos din faina, pudra de usturoi, apa, sare, piper și boia, de consistenta unei creme.
Se dau buchețelele de conopida prin acest sos, după care se dau prin pesmet.
Apoi se așează în tava tapetata cu hârtie de copt și se dau la cuptor 20 de minute sau pana se rumenesc.
După ce s au rumenit se scot și se ung cu pasta de roșii amestecata cu puțin ulei de măsline și se baga din nou la cuptor 10-15 minute.
Se servesc atât calde cât și reci.
Ingrediente
Indicații
Se taie conopida în buchețele se spala și se lasă la uscat.
Se pregătește un sos din faina, pudra de usturoi, apa, sare, piper și boia, de consistenta unei creme.
Se dau buchețelele de conopida prin acest sos, după care se dau prin pesmet.
Apoi se așează în tava tapetata cu hârtie de copt și se dau la cuptor 20 de minute sau pana se rumenesc.
După ce s au rumenit se scot și se ung cu pasta de roșii amestecata cu puțin ulei de măsline și se baga din nou la cuptor 10-15 minute.
Se servesc atât calde cât și reci.