Cookies cu ciocolată

AutorAndra
DificultateÎncepător

Cookies sunt fursecuri americane cu ciocolată extrem de gustoase. Rețeta este una foarte simplă și se face rapid.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 120 gr unt
 50 gr zahăr alb
 50 gr zahăr brun
 1 ou
 200 gr făină
 100 gr ciocolată amăruie
 1 linguriță bicarbonat
 esență de vanilie

Mod de preparare:

1

Într-un bol se amesteca untul la temperatura camerei cu zahărul până când se obține o compoziție omogenă. Se adăuga oul, esența de vanilie, se amestecă în continuare până când compoziția devine ușor moale. La final se adăuga făina, bicarbonatul de sodiu și ciocolata tăiată bucăți mici. Se amestecat până când compoziția a devenit omogenă.

2

Se formează biluțe din aluat și se pus într-o tavă tapetată cu hârtie de copt care merge la cuptor pentru 20 de minute la 180°C.

3

Opțional puteți glazura fursecurile cu ciocolată albă sau ciocolată neagră topind câteva pătrățele la bain marie și stropind fursecurile.

Ingrediente

 120 gr unt
 50 gr zahăr alb
 50 gr zahăr brun
 1 ou
 200 gr făină
 100 gr ciocolată amăruie
 1 linguriță bicarbonat
 esență de vanilie

Indicații

1

Într-un bol se amesteca untul la temperatura camerei cu zahărul până când se obține o compoziție omogenă. Se adăuga oul, esența de vanilie, se amestecă în continuare până când compoziția devine ușor moale. La final se adăuga făina, bicarbonatul de sodiu și ciocolata tăiată bucăți mici. Se amestecat până când compoziția a devenit omogenă.

2

Se formează biluțe din aluat și se pus într-o tavă tapetată cu hârtie de copt care merge la cuptor pentru 20 de minute la 180°C.

3

Opțional puteți glazura fursecurile cu ciocolată albă sau ciocolată neagră topind câteva pătrățele la bain marie și stropind fursecurile.

Cookies cu ciocolată