O reteta de biscuiți fragezi care se păstrează mai multe zile!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Nuca se macină în blender și se coace ușor într-o tigaie antiaderenta fără ulei.
Într-un bol adăugăm untul la temperatura camerei (preferabil unt de 82%, dar ies buni și cu unt mai slab), zaharul, zaharul vanilat și sarea și mixam pana devine spumos.
Adăugăm apoi pe rand cele 2 oua și mixam bine.
Separat cernem faina împreună cu bicarbonatul și o adăugăm treptat în amestecul de unt. Adăugăm la final nucile.
Pe o hârtie de copt așezăm câte o biluta de aluat turtit și dam tava la copt 8-10 minute, la 180 de grade C.
Chiar dacă sunt moi, biscuiții sunt considerați copți atunci când marginile au devenit aurii. Se scot pe un grătar de bucătărie și se lasă la răcit. Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Nuca se macină în blender și se coace ușor într-o tigaie antiaderenta fără ulei.
Într-un bol adăugăm untul la temperatura camerei (preferabil unt de 82%, dar ies buni și cu unt mai slab), zaharul, zaharul vanilat și sarea și mixam pana devine spumos.
Adăugăm apoi pe rand cele 2 oua și mixam bine.
Separat cernem faina împreună cu bicarbonatul și o adăugăm treptat în amestecul de unt. Adăugăm la final nucile.
Pe o hârtie de copt așezăm câte o biluta de aluat turtit și dam tava la copt 8-10 minute, la 180 de grade C.
Chiar dacă sunt moi, biscuiții sunt considerați copți atunci când marginile au devenit aurii. Se scot pe un grătar de bucătărie și se lasă la răcit. Pofta buna!