O reţetă simplă şi delicioase de fursecuri cu cipsuri de ciocolată cu un mic twist! O recalculare a cantităţilor pentru a face loc curmalelor. Un deliciu! Go ahead and try it.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem într-un bol untul topil, adăugam zahărul şi omogenizăm cu un tel sau un mixer cu un carlig de frământare la viteză mică.
Adăugăm ouăle, vanilia şi sucul de lămâie, amestecând în continuare până când avem un aluat pufos.
Adăugam fulgii de ovăz, praful de copt, sarea, scorţişoara şi treptat făina albă şi amestecăm cca. 1 minut până se leagă compoziţia.
La sfârşit adăugăm cipsurile de ciocolată, miezul de nucă (tăiat in 2 sau 4 bucaţi) şi curmalele tăiate bucăţi şi le amestecăm cu o paletă până se incorporează în compoziţie.
Se pun pe o tavă cu hârtie de copt la cuptorul preîncălzit la 150˚C timp de 17 minute cu flacăra de jos.
Se lasă la răcit şi se servesc simplu sau cu lapte.
Ingrediente
Indicații
Punem într-un bol untul topil, adăugam zahărul şi omogenizăm cu un tel sau un mixer cu un carlig de frământare la viteză mică.
Adăugăm ouăle, vanilia şi sucul de lămâie, amestecând în continuare până când avem un aluat pufos.
Adăugam fulgii de ovăz, praful de copt, sarea, scorţişoara şi treptat făina albă şi amestecăm cca. 1 minut până se leagă compoziţia.
La sfârşit adăugăm cipsurile de ciocolată, miezul de nucă (tăiat in 2 sau 4 bucaţi) şi curmalele tăiate bucăţi şi le amestecăm cu o paletă până se incorporează în compoziţie.
Se pun pe o tavă cu hârtie de copt la cuptorul preîncălzit la 150˚C timp de 17 minute cu flacăra de jos.
Se lasă la răcit şi se servesc simplu sau cu lapte.