O reteta usoara, cu arome mediteraneene, potrivita dupa o zi lunga de vara.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spala bine cartofii si taie-i in sferturi (cu tot cu coaja).
Spala puiul la interior, curata-l de eventuale urme de puf, etc. Taie lamaia si portocala in bucati si baga-le in interiorul puiului.
Intr-o tava pune hartie de copt, puiul in mijloc, iar cartofii si maslinele pe langa. Unge puiul si stropeste cartofii cu ulei, apoi cu sare, piper si rozmarin.
Incinge bine cuptorul si acopera tava cu folie de staniol.
Cand cuptorul e incins, baga tava si las-o timp de 40-45 de minute.
Acum poti scoate folia de aluminiu si mai lasa tava la cuptor pana puiul se rumeneste, aproximativ 15 minute.
Pune-ti un pahar de vin alb, rece, aromat si bucura-te de cina.
Ingrediente
Indicații
Spala bine cartofii si taie-i in sferturi (cu tot cu coaja).
Spala puiul la interior, curata-l de eventuale urme de puf, etc. Taie lamaia si portocala in bucati si baga-le in interiorul puiului.
Intr-o tava pune hartie de copt, puiul in mijloc, iar cartofii si maslinele pe langa. Unge puiul si stropeste cartofii cu ulei, apoi cu sare, piper si rozmarin.
Incinge bine cuptorul si acopera tava cu folie de staniol.
Cand cuptorul e incins, baga tava si las-o timp de 40-45 de minute.
Acum poti scoate folia de aluminiu si mai lasa tava la cuptor pana puiul se rumeneste, aproximativ 15 minute.
Pune-ti un pahar de vin alb, rece, aromat si bucura-te de cina.