Cele mai rapide si gustoase cornulete
Ingrediente:
Mod de preparare:
Desfacem aluatul foietaj, il mai intindem cu sucitorul putin si il taiem triunghiuri
La baza fiecarui triunghi punem cam o lingurita sau chiar jumatate de lingurita (in functie de cat de multa umplutura doriti sa aveti) si incepem sa rulam aluatul pana formam cornuletul.
Ungem cu ou deasupra si dam la cuptor la foc mediu si le lasam max. 10 minute sau pana când sunt rumenite la suprafață.
Ingrediente
Indicații
Desfacem aluatul foietaj, il mai intindem cu sucitorul putin si il taiem triunghiuri
La baza fiecarui triunghi punem cam o lingurita sau chiar jumatate de lingurita (in functie de cat de multa umplutura doriti sa aveti) si incepem sa rulam aluatul pana formam cornuletul.
Ungem cu ou deasupra si dam la cuptor la foc mediu si le lasam max. 10 minute sau pana când sunt rumenite la suprafață.