Aceste cornulete se topesc in gura de fragede ce sunt!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Faina se amesteca cu praful de copt si sarea.
Se adauga untura si se amesteca cu degetele.
Se adauga nuca macinata, apa, zaharul vanilat si se framanta un aluat omogen.
Aluatul se acopera cu folie alimentara si se da la frigider pentru 2 ore.
Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
Se formeaza bilute de marime egala cu ajutorul palmelor.
Bilutele se ruleaza si se formeaza cornulete.
Se pun in tava sau in formele de cornulete si se dau la cuptor pana cand devin rumene.
Se tavalesc prin zahar pudra cand sunt inca fierbinti.
Ingrediente
Indicații
Faina se amesteca cu praful de copt si sarea.
Se adauga untura si se amesteca cu degetele.
Se adauga nuca macinata, apa, zaharul vanilat si se framanta un aluat omogen.
Aluatul se acopera cu folie alimentara si se da la frigider pentru 2 ore.
Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
Se formeaza bilute de marime egala cu ajutorul palmelor.
Bilutele se ruleaza si se formeaza cornulete.
Se pun in tava sau in formele de cornulete si se dau la cuptor pana cand devin rumene.
Se tavalesc prin zahar pudra cand sunt inca fierbinti.