fbpx

Cornulete cu Nutella

Autorpetitecuisine
DificultateIntermediar

Cornulete fragede, de post cu pasta de alune. Eu am folosit Nutella facuta de casa vegana, insa puteti folosi si cumparata.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare30 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total50 mins

Ingrediente:

 o cană jumatate de bors
 ¾ cană ulei
 15 g drojdie uscata
 un praf de sare
 800 g faina
 nutella

Mod de preparare:

1

Amestecam intai ingredientele lichide si apoi le adaugam pe cele uscate. Faina o adaugam treptat pana obtinem un aluat elastic care sa nu se lipeasca de maini. Folosim aproximativ 800-900 g faina.

2

Lasam aluatul la dospit 30 minute dupa care formam cornuletele. Intindem o foaie si o decupam cu ajutorul unei farfurii pentru a fi perfect rotunda dupa care o impartim in triunghiuri.

3

Le ungem cu nutella si le rulam pentru a forma cornuletele.

4

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem cornuletele si le coacem la cuptorul preincalzit la 190-200 grade pentru aproximativ 15 minute sau pana se rumenesc frumos.

5

La final le putem pudra cu zahar vanilat. Pofta buna!

Ingrediente

 o cană jumatate de bors
 ¾ cană ulei
 15 g drojdie uscata
 un praf de sare
 800 g faina
 nutella

Direcții

1

Amestecam intai ingredientele lichide si apoi le adaugam pe cele uscate. Faina o adaugam treptat pana obtinem un aluat elastic care sa nu se lipeasca de maini. Folosim aproximativ 800-900 g faina.

2

Lasam aluatul la dospit 30 minute dupa care formam cornuletele. Intindem o foaie si o decupam cu ajutorul unei farfurii pentru a fi perfect rotunda dupa care o impartim in triunghiuri.

3

Le ungem cu nutella si le rulam pentru a forma cornuletele.

4

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem cornuletele si le coacem la cuptorul preincalzit la 190-200 grade pentru aproximativ 15 minute sau pana se rumenesc frumos.

5

La final le putem pudra cu zahar vanilat. Pofta buna!

Cornulete cu Nutella