Cornulete cu Nutella

Autorpetitecuisine
DificultateIntermediar

Cornulete fragede, de post cu pasta de alune. Eu am folosit Nutella facuta de casa vegana, insa puteti folosi si cumparata.

ShareSalvează
O reteta clasica in care am adaugat nuntella
Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 o cană jumatate de bors
 ¾ ceașcă ulei
 15 gr drojdie uscata
 un praf de sare
 800 gr faina
 nutella

Mod de preparare:

1

Amestecam intai ingredientele lichide si apoi le adaugam pe cele uscate. Faina o adaugam treptat pana obtinem un aluat elastic care sa nu se lipeasca de maini. Folosim aproximativ 800-900 g faina.

2

Lasam aluatul la dospit 30 minute dupa care formam cornuletele. Intindem o foaie si o decupam cu ajutorul unei farfurii pentru a fi perfect rotunda dupa care o impartim in triunghiuri.

3

Le ungem cu nutella si le rulam pentru a forma cornuletele.

4

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem cornuletele si le coacem la cuptorul preincalzit la 190-200 grade pentru aproximativ 15 minute sau pana se rumenesc frumos.

5

La final le putem pudra cu zahar vanilat. Pofta buna!

Ingrediente

 o cană jumatate de bors
 ¾ ceașcă ulei
 15 gr drojdie uscata
 un praf de sare
 800 gr faina
 nutella

Indicații

1

Amestecam intai ingredientele lichide si apoi le adaugam pe cele uscate. Faina o adaugam treptat pana obtinem un aluat elastic care sa nu se lipeasca de maini. Folosim aproximativ 800-900 g faina.

2

Lasam aluatul la dospit 30 minute dupa care formam cornuletele. Intindem o foaie si o decupam cu ajutorul unei farfurii pentru a fi perfect rotunda dupa care o impartim in triunghiuri.

3

Le ungem cu nutella si le rulam pentru a forma cornuletele.

4

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem cornuletele si le coacem la cuptorul preincalzit la 190-200 grade pentru aproximativ 15 minute sau pana se rumenesc frumos.

5

La final le putem pudra cu zahar vanilat. Pofta buna!

Cornulete cu Nutella