fbpx

Cornuri umplute cu ciocolata sau crema de branza

AutorVitalis Ildiko
DificultateÎncepător

Desert cornuri cu ciocolata

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire10 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 400 g aluat foietaj
 400 g crema de branza
 200 g ciocolata
 1 vanilie
 1 galbenus
 2 lapte
 1 lamaie

Mod de preparare:

1

Aluatul dezghetat la temperatura camerei il intindem putin.

2

Amestecam crema de branza cu esenta de vanilie, coaja de lamaie, (eu am folosit uscata).

3

Ungem aluatul cu crema de branza, taiem triunghiuri si in fiecare triunghi pe partea lata, adaugam cate 1/2 sau o patratica de ciocolata, rulam de la baza catre varf.

4

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu galbenusul amestecat cu laptele si dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos, la 200 grade C.

Ingrediente

 400 g aluat foietaj
 400 g crema de branza
 200 g ciocolata
 1 vanilie
 1 galbenus
 2 lapte
 1 lamaie

Direcții

1

Aluatul dezghetat la temperatura camerei il intindem putin.

2

Amestecam crema de branza cu esenta de vanilie, coaja de lamaie, (eu am folosit uscata).

3

Ungem aluatul cu crema de branza, taiem triunghiuri si in fiecare triunghi pe partea lata, adaugam cate 1/2 sau o patratica de ciocolata, rulam de la baza catre varf.

4

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu galbenusul amestecat cu laptele si dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos, la 200 grade C.

Cornuri umplute cu ciocolata sau crema de branza