Cornuri umplute cu ciocolata sau crema de branza

AutorVitalis Ildiko
DificultateÎncepător

Desert cornuri cu ciocolata

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 400 gr aluat foietaj
 400 gr crema de branza
 200 gr ciocolata
 1 vanilie
 1 galbenus
 2 lapte
 1 lamaie

Mod de preparare:

1

Aluatul dezghetat la temperatura camerei il intindem putin.

2

Amestecam crema de branza cu esenta de vanilie, coaja de lamaie, (eu am folosit uscata).

3

Ungem aluatul cu crema de branza, taiem triunghiuri si in fiecare triunghi pe partea lata, adaugam cate 1/2 sau o patratica de ciocolata, rulam de la baza catre varf.

4

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu galbenusul amestecat cu laptele si dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos, la 200 grade C.

Ingrediente

 400 gr aluat foietaj
 400 gr crema de branza
 200 gr ciocolata
 1 vanilie
 1 galbenus
 2 lapte
 1 lamaie

Indicații

1

Aluatul dezghetat la temperatura camerei il intindem putin.

2

Amestecam crema de branza cu esenta de vanilie, coaja de lamaie, (eu am folosit uscata).

3

Ungem aluatul cu crema de branza, taiem triunghiuri si in fiecare triunghi pe partea lata, adaugam cate 1/2 sau o patratica de ciocolata, rulam de la baza catre varf.

4

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu galbenusul amestecat cu laptele si dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos, la 200 grade C.

Note

Cornuri umplute cu ciocolata sau crema de branza