Astăzi vă voi arata cum să transformați banala brânză cu ceapă într-un aperitiv festiv. Sper să vă placă și să le pregătiți pentru cei dragi!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Foile de foietaj se taie în pătrate şi se ung cu puţin ulei, se împăturesc şi se aşază într-o tavă de brioşe pregătită cu hârtiuțe de copt pentru brioșe. Puteţi pune orez ca și greutate în fiecare coşuleţ, ca să îşi păstreze forma. Se dau la cuptor, la foc potrivit, până se rumenesc.
Între timp, se rade brânza şi se amestescă bine cu untul, iaurtul, ceapa tocată mărunt şi puţină sare.
Când coşuleţele devin aurii pe margini, se scot din cuptor, se îndepărtează orezul, se lasă la răcit, apoi se vor umple cu crema de brânză. Puteţi folosi ridichi tăiate pe post de căpăcele.
Pentru decor, folosiţi şi câteva frunze de salată.
Acest aperitiv se poate servi alături de alte preparate, într-un cadru festiv.
Ingrediente
Indicații
Foile de foietaj se taie în pătrate şi se ung cu puţin ulei, se împăturesc şi se aşază într-o tavă de brioşe pregătită cu hârtiuțe de copt pentru brioșe. Puteţi pune orez ca și greutate în fiecare coşuleţ, ca să îşi păstreze forma. Se dau la cuptor, la foc potrivit, până se rumenesc.
Între timp, se rade brânza şi se amestescă bine cu untul, iaurtul, ceapa tocată mărunt şi puţină sare.
Când coşuleţele devin aurii pe margini, se scot din cuptor, se îndepărtează orezul, se lasă la răcit, apoi se vor umple cu crema de brânză. Puteţi folosi ridichi tăiate pe post de căpăcele.
Pentru decor, folosiţi şi câteva frunze de salată.
Acest aperitiv se poate servi alături de alte preparate, într-un cadru festiv.