O rețetă simplă, ideală pentru o cină romantică. Ingredientele sunt pentru două porții.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se taie cotletul in doua si se fac creste de jur împrejurul lui, în care se introduc bucăți de usturoi și ceapă. Acest lucru nu lasă cotletul să se usuce și îi dă o aromă foarte bună.
Se adaugă boia, sare, piper și se pune la cuptorul preîncălzit la 170 de grade și se ține timp de 30 - 35 de minute (dacă bucata de cotlet are dimensiunile din rețetă)
Se poate servi cu garnitură și castraveciori murați, sau chiar gol.
Ingrediente
Indicații
Se taie cotletul in doua si se fac creste de jur împrejurul lui, în care se introduc bucăți de usturoi și ceapă. Acest lucru nu lasă cotletul să se usuce și îi dă o aromă foarte bună.
Se adaugă boia, sare, piper și se pune la cuptorul preîncălzit la 170 de grade și se ține timp de 30 - 35 de minute (dacă bucata de cotlet are dimensiunile din rețetă)
Se poate servi cu garnitură și castraveciori murați, sau chiar gol.