Foarte buni.Pot înlocui cu succes pâinea.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecăm făina(integrală+albă), germeni de grâu, zahărul, sarea și turmericul.
Adăugăm prefermentul și untul topit și amestecăm până se omogenizează bine.
Se scoate aluatul pe masă și se porționează în două bucăți egale.
Se înfășoară fiecare bucată în folie alimentară.
Se bagă la frigider minim două ore (de preferință peste noapte).
Preîncălzim cuptorul la 175°C.
Pe o hârtie de copt înfăinată se întinde aluatul, pudrat cu făină pe ambele părți, la mărimea unei tăvi de cuptor.
Se transferă aluatul cu hârtie cu tot în tavă, se unge cu ulei extravirgin de măsline se adaugă puțină sare pe deasupra. Si se porționează.
Se înțeapă cu furculița, se desprind unii de alții.
Coacem la 175°C 20-22 de minute.
Ingrediente
Indicații
Amestecăm făina(integrală+albă), germeni de grâu, zahărul, sarea și turmericul.
Adăugăm prefermentul și untul topit și amestecăm până se omogenizează bine.
Se scoate aluatul pe masă și se porționează în două bucăți egale.
Se înfășoară fiecare bucată în folie alimentară.
Se bagă la frigider minim două ore (de preferință peste noapte).
Preîncălzim cuptorul la 175°C.
Pe o hârtie de copt înfăinată se întinde aluatul, pudrat cu făină pe ambele părți, la mărimea unei tăvi de cuptor.
Se transferă aluatul cu hârtie cu tot în tavă, se unge cu ulei extravirgin de măsline se adaugă puțină sare pe deasupra. Si se porționează.
Se înțeapă cu furculița, se desprind unii de alții.
Coacem la 175°C 20-22 de minute.