Un desert ce te duce in inima Barcelonei. ❤️
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pune laptele la fiert împreuna cu scorțișoara si coaja de lămâie si portocala. Cand ajunge la temperatura de fierbere se ia de pe foc, se acoperă si se lasă la infuzat 10-15 minute.
Se bat gălbenușurile cu zaharul si amidonul pana se albesc si devin cremoase.
Se strecoară laptele infuzat si se toarnă in fir subțire peste gălbenușuri, amestecând in continuu.
Se pune compoziția la foc mic si se amesteca continuu pana se ingroasa si se obține o crema fina.
Se toarnă crema in recipiente, se pune folie la contact si se lasă la răcit
Înainte de servire se îndepărtează folia, se presară o lingura de zahar brun si se caramelizeaza cu o torță de bucătărie.
Ingrediente
Indicații
Se pune laptele la fiert împreuna cu scorțișoara si coaja de lămâie si portocala. Cand ajunge la temperatura de fierbere se ia de pe foc, se acoperă si se lasă la infuzat 10-15 minute.
Se bat gălbenușurile cu zaharul si amidonul pana se albesc si devin cremoase.
Se strecoară laptele infuzat si se toarnă in fir subțire peste gălbenușuri, amestecând in continuu.
Se pune compoziția la foc mic si se amesteca continuu pana se ingroasa si se obține o crema fina.
Se toarnă crema in recipiente, se pune folie la contact si se lasă la răcit
Înainte de servire se îndepărtează folia, se presară o lingura de zahar brun si se caramelizeaza cu o torță de bucătărie.