O reteta simpla, pentru toti iubitorii de sosuri
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-o tigaie incalzita la foc mediu, inabusiti 4 salote feliate pentru 5 minute, pana cand sunt moi si translucide, lasand apoi sa se raceasca putin. Adaugati 2 conserve de fasole alba si supa de pui sau apa pana le acoperiti. Adaugati niste ierburi dupa gust, sare si piper si gatiti pentru inca 5 minute la foc scazut.
Inchideti aragazul si adaugati 4 catei de usturoi zdrobiti, apoi amestecati in blender pana obtineti o pasta fina. Adaugati putin ulei de masline.
Pentru chipsurile de morcov, asigurati-va ca ii feliati foarte foarte subtire. E un moment bun pentru a folosi cutitul Santoku, deoarece este perfect pentru o precizie suplimentara. Turnati puțin ulei de masline si condimente si coaceti timp de 15 minute intr-un cuptor preincalzit la 200 de grade.
Ornati crema cu chipsurile de morcov si serviti.
Ingrediente
Indicații
Intr-o tigaie incalzita la foc mediu, inabusiti 4 salote feliate pentru 5 minute, pana cand sunt moi si translucide, lasand apoi sa se raceasca putin. Adaugati 2 conserve de fasole alba si supa de pui sau apa pana le acoperiti. Adaugati niste ierburi dupa gust, sare si piper si gatiti pentru inca 5 minute la foc scazut.
Inchideti aragazul si adaugati 4 catei de usturoi zdrobiti, apoi amestecati in blender pana obtineti o pasta fina. Adaugati putin ulei de masline.
Pentru chipsurile de morcov, asigurati-va ca ii feliati foarte foarte subtire. E un moment bun pentru a folosi cutitul Santoku, deoarece este perfect pentru o precizie suplimentara. Turnati puțin ulei de masline si condimente si coaceti timp de 15 minute intr-un cuptor preincalzit la 200 de grade.
Ornati crema cu chipsurile de morcov si serviti.