Desertul copilariei
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un vas termorezistent caramelizam 200 g zahar si il intindem pe peretii vasului. Batem cele 10 oua spuma impreuna cu 200 g zahar si esenta de vanilie sau rom (dupa gustul fiecaruia) in spuma de oua obtinuta adaugam laptele caldut, amestecul obtinut il turnam in vasul cu zaharul caramelizat.
Il bagam in cuptor la foc mic pentru 60 de min sau pana cand crema e inchegata bine si are culoare aramie, o scoatem si o lasam la racit in frigider peste noapte dupa care o portionam dupa bunul plac.
Ingrediente
Indicații
Intr-un vas termorezistent caramelizam 200 g zahar si il intindem pe peretii vasului. Batem cele 10 oua spuma impreuna cu 200 g zahar si esenta de vanilie sau rom (dupa gustul fiecaruia) in spuma de oua obtinuta adaugam laptele caldut, amestecul obtinut il turnam in vasul cu zaharul caramelizat.
Il bagam in cuptor la foc mic pentru 60 de min sau pana cand crema e inchegata bine si are culoare aramie, o scoatem si o lasam la racit in frigider peste noapte dupa care o portionam dupa bunul plac.