Creme brulee cu dovleac copt

AutorRaul01
DificultateIntermediar

Cel mai bun creme brulle cu dovleac copt pe care il veți gusta.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire1 orăTimp de preparare20 minuteTimp total1 oră 20 minute

Ingrediente:

 1 l Smântână gatit de calitate 34 %
 150 gr Zahar
 8 Galbenusuri
 1 Praf sare
 400 gr Dovleac copt

Mod de preparare:

1

Punem la încălzit smântână de gătit cu jumatate din zahar, cealaltă jumătate o spumam cu galbenusurile.

2

După ce smântână sa încălzit o adaugam peste galbenusuri, încet. Adaugam piureul de dovleac copt si le punem în formă într-o tava cu apa. Lăsăm la cuptor la 120 °C, 40 de minute.

3

După lăsăm să se răcească si le ardem cu zahar brun deasupra.

Ingrediente

 1 l Smântână gatit de calitate 34 %
 150 gr Zahar
 8 Galbenusuri
 1 Praf sare
 400 gr Dovleac copt

Indicații

1

Punem la încălzit smântână de gătit cu jumatate din zahar, cealaltă jumătate o spumam cu galbenusurile.

2

După ce smântână sa încălzit o adaugam peste galbenusuri, încet. Adaugam piureul de dovleac copt si le punem în formă într-o tava cu apa. Lăsăm la cuptor la 120 °C, 40 de minute.

3

După lăsăm să se răcească si le ardem cu zahar brun deasupra.

Note

Creme brulee cu dovleac copt