Cel mai bun creme brulle cu dovleac copt pe care il veți gusta.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem la încălzit smântână de gătit cu jumatate din zahar, cealaltă jumătate o spumam cu galbenusurile.
După ce smântână sa încălzit o adaugam peste galbenusuri, încet. Adaugam piureul de dovleac copt si le punem în formă într-o tava cu apa. Lăsăm la cuptor la 120 °C, 40 de minute.
După lăsăm să se răcească si le ardem cu zahar brun deasupra.
Ingrediente
Indicații
Punem la încălzit smântână de gătit cu jumatate din zahar, cealaltă jumătate o spumam cu galbenusurile.
După ce smântână sa încălzit o adaugam peste galbenusuri, încet. Adaugam piureul de dovleac copt si le punem în formă într-o tava cu apa. Lăsăm la cuptor la 120 °C, 40 de minute.
După lăsăm să se răcească si le ardem cu zahar brun deasupra.