fbpx

Creme brulee cu dovleac copt

AutorRaul01
DificultateIntermediar

Cel mai bun creme brulle cu dovleac copt pe care il veți gusta.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare1 orăTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total1 oră 20 mins

Ingrediente:

 1 l Smântână gatit de calitate 34 %
 150 g Zahar
 8 Galbenusuri
 1 Praf sare
 400 g Dovleac copt

Mod de preparare:

1

Punem la încălzit smântână de gătit cu jumatate din zahar, cealaltă jumătate o spumam cu galbenusurile.

2

După ce smântână sa încălzit o adaugam peste galbenusuri, încet. Adaugam piureul de dovleac copt si le punem în formă într-o tava cu apa. Lăsăm la cuptor la 120 °C, 40 de minute.

3

După lăsăm să se răcească si le ardem cu zahar brun deasupra.

Ingrediente

 1 l Smântână gatit de calitate 34 %
 150 g Zahar
 8 Galbenusuri
 1 Praf sare
 400 g Dovleac copt

Direcții

1

Punem la încălzit smântână de gătit cu jumatate din zahar, cealaltă jumătate o spumam cu galbenusurile.

2

După ce smântână sa încălzit o adaugam peste galbenusuri, încet. Adaugam piureul de dovleac copt si le punem în formă într-o tava cu apa. Lăsăm la cuptor la 120 °C, 40 de minute.

3

După lăsăm să se răcească si le ardem cu zahar brun deasupra.

Creme brulee cu dovleac copt