Crinkles Cu Ciocolata Amaruie

AutorDaniel Breda
DificultateIntermediar

Cand iarna si craciunul bate la usa, atunci e clar ca acesti biscuiti nu trebuie sa lipseasca de pe masa.
Textura perfecta nu exi..., trust me.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 125 gr faina
 200 gr zahar brun
 50 gr cacao neagra
 50 gr unt
 100 gr ciocolata amaruie
 2 oua
 1 tsp extract de vanilie
 ¼ tsp sare
 1 tsp praf de copt

Mod de preparare:

1

Intru-un bol mixam faina cu cacaoa, sarea si praful de copt

2

In alt bol amestecam cu mixerul ouale cu extractul de vanilie si zaharul pentru 5-10 minute, dupa care adaugam ciocolata si untul topite si mai mixam 2 minute.

3

Adaugam amestecul de faina peste crema de ciocolata si mixam pana se incorporeaza foarte bine.

4

Aluatul obtinut se lasa la congelator 10-15 minute pentru a fi mai usor de lucrat cu el. Se formeaza bilute ce se dau prin zahar pudra, se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor la 170 grade celsius pentru 10-12 minute.
Pofta buna!

Ingrediente

 125 gr faina
 200 gr zahar brun
 50 gr cacao neagra
 50 gr unt
 100 gr ciocolata amaruie
 2 oua
 1 tsp extract de vanilie
 ¼ tsp sare
 1 tsp praf de copt

Indicații

1

Intru-un bol mixam faina cu cacaoa, sarea si praful de copt

2

In alt bol amestecam cu mixerul ouale cu extractul de vanilie si zaharul pentru 5-10 minute, dupa care adaugam ciocolata si untul topite si mai mixam 2 minute.

3

Adaugam amestecul de faina peste crema de ciocolata si mixam pana se incorporeaza foarte bine.

4

Aluatul obtinut se lasa la congelator 10-15 minute pentru a fi mai usor de lucrat cu el. Se formeaza bilute ce se dau prin zahar pudra, se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor la 170 grade celsius pentru 10-12 minute.
Pofta buna!

Crinkles Cu Ciocolata Amaruie